TEROSS EVENTS
TEROSS: TEROSS spreekt u uit als ter-oss en niet als t-eros of teer-os. TEROSS is een een fullservice evenementenbureau, en organiseerd maatwerkevenementen voor bedrijven, verenigingen, scholen en particulieren.

Van Autopuzzelrit t/m Zeepkistenrace.TEROSS staat voor Terwindt Evenementen en Recreatie OSS en is een fullservice evenementenbureau. TEROSS is een parttimeronderneming en actief als evenementen- en organisatiebureau. De persoon achter TEROSS is Hans Terwindt.

TEROSS HS

Hans is gediplomeerd eventmanager A / producer en de persoon die het hooi op de vork neemt. Hij ziet iedere aanvraag, om iets te organiseren, als een uitdaging, houdt niet van half werk en alles moet tot in de puntjes afgewerkt zijn. Voor alles is er plaats. Hij verzorgt de uitvoering en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Inmiddels beschikt TEROSS over een groot netwerk van collega-bedrijven en opdrachtgevers.

TEROSS is ontstaan uit liefde voor het organiseren. Van jongs af aan zit Hans al in de organisatie van evenementen. Op jeugdige leeftijd (1978) begonnen als DJ en barmedewerker in een jeugdcentrum, heeft hij vervolgens via diverse verenigingen en evenementenbureaus ervaring opgedaan. In 2003 is Hans verhuist naar Oss, toen is ook de huidige naam TEROSS ontstaan. Ondanks dat Hans alle organisatorische zaken op zich neemt, heeft hij voor de uitvoering een aantal oproepkrachten. Samen verzorgen ze vele evenementen en op iedere vraag die u stelt is er een antwoord. Is de oplossing niet direct voorhanden dan wordt die voor u gezocht. TEROSS ontzorgt zodat u geheel onbezorgd kunt genieten van uw feest of evenement.

TEROSS werkt volgens de 4 D's

DROMEN DENKEN DOEN DAARNA


DROMEN Als er gevraagd wordt een activiteit te organiseren, dan begint de fantasie te werken. Deze slaat dan zelfs weleens op hol, hoe gekker hoe mooier! Maar, in deze onderzoeksfase moet er al wel een aantal beslissingen genomen worden. Wat is de doelstelling, wat is de doelgroep en wat is het karakter van de activiteit die georganiseerd moet worden.

DENKEN De volgende stap is, dat er serieus wordt nagedacht over de organisatie van het evenement, de planning, het programma, de financien en de publiciteit. Tijdens deze fase van het denken is een checklist en het vastleggen van afspraken een must.

DOEN Heel belangrijk is het dat een draaiboek wordt gemaakt van het evenement. In het draaiboek is van minuut tot minuut, van uur tot uur of van dag tot dag terug te vinden, wat er tijdens het evenement allemaal gaat gebeuren en wie, wat, wanneer doet. Ruim tachtig procent van het werk van de organisator gebeurt voorafgaand aan het evenement.

DAARNA Niet geheel onbelangrijk is de tijd na het evenement. Veel goede leermomenten komen uit de o zo belangrijke evaluatie. Zelfs als u uitsluitend lovende reactie krijgt moet deze evaluatie niet worden vergeten! Ieder evenement is uniek daarom is het afgeven van prijzen middels een prijslijst een lastige zaak. Wij organiseren uitsluitend op aanvraag en leveren maatwerk. Speciaal voor u, een evenement wat voldoet aan uw wensen voor een vooraf afgesproken prijs. Een evenement is meer dan een optelsom van componenten. Daarom is een persoonlijk contact gewenst om het evenement tot een succes te maken. Wij opereren, vanuit Oss, door geheel Nederland en een gedeelte van Belgie . TEROSS kan voor U de volledige organisatie van een evenement verzorgen, of u assisteren bij een gedeelte hiervan.

Vraag niet wat wij organiseren? wij organiseren wat u vraagt!

TEROSS

Hans Terwindt EMa
proef