proef

TEROSS EVENTS

MOORDSPELLEN:

TEROSS heeft onder de noemer MOORDSPELLEN meerdere z.g. detective spellen ondergebracht. Onderstaand treft u een overzicht:

MOORDSPEL GELD MAAKT NIET GELUKKIG:
Het moordspel geld maakt niet gelukkig is een leuke activiteit om een familiedag, teamuitje of vrijgezellendag tot een onvergetelijke dag te maken. Het spel begint met de koffietafel van de vermoorde hoofdpersoon. Tijdens deze koffietafel krijgen de deelnemers noodzakelijke informatie via een bridprentje. Dan begint de speurtocht naar de dader wie de hoodpersoon heeft vermoord, waarmee en waarom. In dit moordspel zal gebruik worden gemaakt van interactieve opdracht en socialmedia. Voorkeur groepsgrote van 4 tot 7 personen. Tijdsduur van 2,5 tot 5 uur. (de organisatie kan in de lengte van het evenement sturen door het aantal verdachten aan te passen) Dit moordspel 'ligt op het schap' voor uitvoering in de plaatsen, Arnhem, Den Bosch, Gorinchem, Nijmegen, Oss en Utrecht maar kan in elke stad worden georganiseerd.

MOORDSPEL "DE BENDE VAN OSS":
Het moordspel "DE BENDE VAN OSS" is een dagvullend programma!. Het begint met het kijken naar de gelijknamige film. Daarna gaan de deelnemers op zoek naar DE moordenaar. Het verhaal speelt zich af in de regio Oss, in jaren 30 van de vorige eeuw. Het grootste deel van het evenement speelt zich af in en rond Oss en diverse locaties uit de film worden bezocht. Het evenement leent zich bij uitstek om vanuit een groepsaccomodatie georganiseerd te worden. Hier kan bijvoorbeeld de vrijdagavond de film worden getoond en op zaterdag het evenement worden gehouden. Voorkeur groepsgrote van 4 tot 7 personen. Tijdsuur inclusief film 6-7 uur.

MOORDDINER:
Een moorddiner wordt gehouden tijdens een diner of feestavond. Alle gegevens voor het oplossen van de moord zijn ter plaatse aanwezig. Bij een TEROSS moordspel is het slachtoffer de spelleider. In groepsverband ( 4 - 7 personen) gaat men eerst op zoek naar een aantal verdachten. Daarna krijgt men de taak, om aan de hand van een politiedossier en getuigeverklaringen, de dader te achterhalen. Door alle verklaringen naast elkaar te leggen wordt het langzaam maar zeker duidelijk. De echte detective zal als eerste het moordspel oplossen en de werkelijke dader ontmaskeren. nen stellen. Neem voor prijsindicatie contact met ons op.

Uitvoeringsvormen:
BASIC: op papier.
GPS: met gps opdrachten en ontvangers.
INTERACTIEF: met (eigen) smartphone, SMS, QR code en interactieve opdrachten.
TEROSS Moordspellen zijn in practisch alle steden mogelijk. Alle MOORDSPEL activiteiten zijn maatwerk, evenementen volgens uw wensen en onze mogelijkheden. Indien u aan ons de wensen bekend maakt, ontvangt u geheel vrijblijvend een voorstel met daarin de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Wij wensen u veel kijk plezier, en zijn u natuurlijk graag een keer van dienst.

TEROSS
Hans Terwindt EMa 1 januari 2019
proef

TEROSS EVENTS