TEROSS EVENTS
MOORDSPEL: Moordspel en CSI zijn de twee TEROSS detective spellen. Moordspel is een leuke activiteit om een familiedag (weekend), bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest tot een onvergetelijke dag te maken.
Moordspel is er in de variatie van moorddiner en citygame.

Een moorddiner wordt binnen gehouden tijdens een diner of feest bijvoorbeeld. Alle gegevens voor het oplossen van de moord zijn ter plaatse aanwezig. Bij een TEROSS moordspel is het slachtoffer de spelleider. In groepsverband gaat men eerst op zoek naar een aantal verdachten. Daarna krijgt men de taak, om aan de hand van een politiedossier en getuigeverklaringen, de dader te achterhalen.

Door alle verklaringen naast elkaar te leggen wordt het langzaam maar zeker duidelijk. De echte detective zal als eerste het moordspel oplossen en de werkelijke dader ontmaskeren. Bij de citygame variant moeten in de stad verstopte gegevens worden verzameld om de juiste vragen te kunnen stellen. Ook het moordspel is bij TEROSS maatwerk. Neem voor prijsindicatie contact met ons op. Uitvoeringsvormen:
BASIC: op papier.
GPS: met gps opdrachten en ontvangers.
INTERACTIEF: met (eigen) smartphone, SMS, QR code en interactieve opdrachten.

TEROSS Moordspel is er in practisch alle steden.
Voorbereidingstijd in de plaatsen Arnhem, Den Bosch, Gorinchem, Nijmegen, 3 weken. Etten-Leur, Oss en Utrecht 2 weken. overige steden 5 weken.
proef