TEROSS EVENTS
GROEPSUITJE:Een groep is een verzameling van twee of meer personen die met elkaar omgaan. Dit kan zijn omdat zij zich met elkaar identificeren of omdat zij een gezamenlijk doel hebben. Vaak zal er sprake zijn van een sociale identiteit, het bewustzijn van een persoon tot een bepaalde groep te behoren en door anderen als zodanig behandeld te worden.

(bron: wikipedia bewerkt door de auteur)Groepen bestaan er in verschillende maten en soorten. Van klein naar groot, van jong naar oud en alle mogelijke combinaties. TEROSS heeft voor deze groepen tal van geschikte groepsuitjes. Afhankelijk van de samenstelling van de groep, de doelstelling en het budget zijn er legio mogelijkheden.

Denk aan:

-- Autotochten / puzzelritten
-- Droppingen
-- Fietstochten
-- Games
-- Groepsovernachtingen
-- Marktbezoek
-- Museumbezoek
-- Solexrijden
-- Stadswandelingen
-- Teambuilding
-- Theaterbezoek
-- Themafeesten
-- TV Games
-- Vrijgezellenfeesten
-- Weekendje weg
-- Zeskamp
-- Enz, enz, enz........

Als fullservice evenementenbureau kunnen wij u geheel ontzorgen bij de organisatie van een groepsuitje. Wij kunnen bemiddelen in de horeca voor koffie, lunch, en diner. Maar ook bij attractieparken en theaterbezoeken. tevens behoort groepsvervoer tot de mogelijkheden.
Ook deze groepsuitjes zijn maatwerk, evenementen volgens uw wensen en onze mogelijkheden. Indien u aan ons de wensen bekend maakt, ontvangt u geheel vrijblijvend een voorstel met daarin de mogelijkheden en bijbehorende kosten.
proef