TEROSS EVENTS
GPS ACTIVITEITEN: Spannende GPS-SPELLEN zijn geschikt voor vele toepassingen. VRIJGEZELLENFEEST, TEAMBUILDING, FAMILIEDAG of BEDRIJFSUITJE.
TEROSS biedt leuke GPS spellen en activiteiten voor practisch alle doelgroepen, u hebt hierbij de keuze uit outdoor of city locaties. GPS activiteiten kunnen in principe overal worden gehouden, TEROSS is van mening dat een locatie hierbij meer mag zijn als alleen een decor van het evenement. In een citygame worden bijzondere panden, - pleinen en zelfs rosse buurten gebruikt als informatiebron. Bij een outdoor GPS - activiteit speelt juist de natuur en het zoeken naar verborgen boodschappen vaak een rol. Verder bieden wij ook lokatie GPS activiteiten. De activiteit vindt dan plaats in bijvoorbeeld een dierentuin en alle vragen en opdrachten zijn daaraan gerelateerd. De ontwikkeling van techniek en apparatuur gaat momenteel in een razend tempo. Als evenementenorganisatie proberen wij dat zo goed mogelijk bij te houden. Naast de traditionele GPS ontvangers maken wij ook gebruik van PDA's en GSM tijdens onze evenementen. Hierdoor zijn wij in staat activiteiten op basis van Wherigo, EARWIGO, URWIGO, GPSMISSION, en MSCAPE voor u op maat te maken. Bij een aantal stadswandelingen wordt sinds de herfst 2010 deze techniek toegepast. Wat is GPS? Global Positioning SystemHet is een technologie waarmee een gebruiker wereldwijd z'n positie kan bepalen, 24 uur per dag en ongeacht het weer. Ontworpen in opdracht van de Amerikaanse regering voor militaire doeleinden, is het GPS-systeem sinds mei 2000 beschikbaar voor burgers.

Eenvoudige GPS tocht:
Bij een eenvoudige GPS tocht gaat u met behulp van een zeer gebruiksvriendelijke Garmin Etrex H GPS ontvanger op pad om een route af te leggen. De route wordt door TEROSS in de GPS ontvanger gezet, en dient te worden gevolgd. Diverse spelelementen kunnen worden ingebouwd om aan het evenement een competitie te verbinden.

Speur / puzzeltocht:
De GPS speur / puzzeltocht is een GPS tocht waarbij een spelelement is ingebracht. Na de uitleg gaan de deelnemers, in klein groepsverband, op pad met de GPS ontvanger. In de GPS ontvanger is de route, de track, of zijn de waypoints door de organisatie ingegeven.

GPS fotozoektocht:
Een fotopuzzeltocht gecombineerd met het lopen via GPS. Na de uitleg gaan de deelnemers, in klein groepsverband, op pad met de GPS ontvanger. In de GPS ontvanger zijn door de organisatie waypoints ingegeven alwaar naar fotos dient te worden gezocht. Niet alleen op de waypoints, maar ook in de directe omgeving van het waypoint bevinden zich objecten welke door ons zijn gefotografeerd. De opdracht aan de groep is nu om zo veel mogelijk goede foto?s te herkennen. De antwoorden dienen te worden genoteerd op de controlekaart. De groep met de minste fouten is de winnaar.

GPS City Fotopuzzeltocht:
Ontdek uw favoriete stad op een andere manier, met een fotopuzzeltocht. Ook dit groepsarrangement brengt u op verrassende plaatsen in uw eigen stad. In klein groepsverband gaat u, te voet, met een routebeschrijving op pad. De routebeschrijving brengt u langs bijzondere locaties en plaatsen alwaar u dient te zoeken naar gefotografeerde objecten. Ondertussen lukt het u en uw groep ook nog raadselachtige opdrachten op te lossen waardoor u steeds meer punten vergaard voor de eindoverwinning.

GPS puzzel tocht door .........:
Een leuke en ontspannend activiteit voor kleinere groepen (tot +/- 60 personen), gericht op zowel bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten. Ieder team krijgt een GPS ontvanger en een beschrijving. Na de uitleg en instructie gaat ieder team op pad om een wandeling te maken langs bekende en minder bekende punten van de door u gekozen stad. Maar wat is nou precies de route? Het eerste GPS punt (waypoint) wordt gegeven, de rest van de route vormt u aan de hand van de oplossingen. Om het volgende waypoint te kunnen berekenen is het antwoord van belang. Zo kan het volgende punt pas worden bepaald aan de hand van de antwoorden op een waypoint. Halverwege de route kan een koffiepauze worden ingelast bij een horeca gelegenheid.
De locatie (coordinaten) van het eindpunt kan worden berekend aan de hand van eerder gevonden informatie. Hier kan men nagenieten bij een diner, maar ook verschillende workshops behoren tot de mogelijkheden! Tijdens de route komen historische aspecten van de gekozen stad aan bod. Op verzoek kunnen we de route ook aanpassen en de aandacht vestigen op een bepaald gedeelte uit de geschiedenis. Deze GPS puzzeltocht is mogelijk in lengtes van 1,5, 2,5 en 4 uur. Neem voor informatie contact op via www.teross.nl@gmail.com

GPS Schatzoeken:
Geo-Caching is een wereldwijd opgezet netwerk waarbij Caches (schatten) door GPS fanaten worden verstopt. Door middel van het vrijgeven van de coordinaten kunnen anderen de schat ontdekken. TEROSS is zelf een actief geocacher en organiseert het geocachen als activiteit, workshop en cursus.

GPS-huren:
Wilt u eens een GPS route lopen? Of geocaching uitproberen? Dan is het mogelijk om bij ons hiervoor een GPS ontvanger te huren. Een outdoor GPS heeft een lange batterij levensduur van ongeveer 18 uur, waardoor je prima een dag lang kunt navigeren (neem voor de zekerheid toch altijd een setje reserve batterijen mee). Wij verhuren de Garmain Etrex H, een gebruiksvriendelijk instapmodel, voor een vriendelijke prijs.

TEROSS is u graag van dienst, indien u uw wensen aan ons bekend maakt maken wij graag een passend voorstel.
proef