proef

TEROSS EVENTS

GPS TOCHT:

Officieel heet het systeem nog steeds NAVigation Satellite Time And Ranging of NAVSTAR. Maar in de volksmond noemen we het gewoon GPS. GPS naar hetgeen we ermee kunnen bereiken: Global Positioning System een systeem om de positie op aarde te kunnen bepalen. (GPS) Tegenwoordig gebruiken miljoenen mensen de nauwkeurigheid en het gemak van deze verbazingwekkende technologie om te navigeren in de ruimste zin van het woord.

Een mooi middel om toe te passen bij allerlei soorten tochten. Op dit gebied, biedt TEROSS u leuke GPS spellen & activiteiten, van eenvoudig tot complex, spannend en ontspannend. Alle GPS tochten zijn zowel in de stad als city-game als in ht buitengebied te houden.

Een overzicht van mogelijkheden:

Eenvoudige GPS tocht:
Bij een eenvoudige GPS tocht gaat u met behulp van een zeer gebruiksvriendelijke Garmin Etrex H GPS ontvanger op pad om een route af te leggen. De route wordt door TEROSS als track in de GPS ontvanger gezet, en u hoeft hem alleen maar te volgen. Tijdens het afleggen van de route kunnen diverse spelelementen worden ingebouwd om aan het evenement een competitie te verbinden. Ook is het mogelijk bezienswaardigheden en/of cultuurhistorische plaatsen te bezoeken.

GPS speur- / puzzeltocht:
De GPS speur- / puzzeltocht is een GPS tocht waarbij een spelelement is ingebracht. Na de uitleg gaan de deelnemers, in klein groepsverband, op pad met de GPS ontvanger. In de GPS ontvanger is de route, de track, of zijn de waypoints door de organisatie ingegeven. Op bepaalde plaatsen dient men dan te speuren of puzzelen. Aan de hand van de resultaten kan een klassement worden opgemaakt.

GPS fotozoektocht:
Een fotopuzzeltocht gecombineerd met het lopen via GPS. Na de uitleg gaan de deelnemers, in klein groepsverband, op pad met de GPS ontvanger. In de GPS ontvanger zijn door de organisatie waypoints ingegeven alwaar naar foto s dient te worden gezocht. Niet alleen op de waypoints, maar ook in de directe omgeving van het waypoint bevinden zich objecten welke door ons zijn gefotografeerd. De opdracht aan de groep is nu om zo veel mogelijk goede foto s te herkennen. De antwoorden dienen te worden genoteerd op de controlekaart. Het fotozoeken kan worden afgewisseld met (raadselachtige) opdrachten De groep met de minste fouten is de winnaar.

GPS stadswandelingen:
Een leuke en ontspannend activiteit voor kleinere groepen (tot +/- 60 personen), gericht op zowel bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten. Ieder team krijgt een GPS apparaat en een routebeschrijving. Na de uitleg en instructie gaat ieder team op pad om een wandeling te maken langs bekende en minder bekende locaties in de stad. Momenteel hebben we GPS standwandelingen voor Arnhem, Gorinchem, Nijmegen, Oss, Ravenstein en 's Hertogenbosch. Maar ook andere plaatsen in Nederland zijn mogelijk. Denk aan Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Utrecht, ..............

GPS Schatzoeken:
Geo-Caching is een wereldwijd opgezet netwerk waarbij caches (schatten) door GPS fanaten worden verstopt. Door middel van het vrijgeven van de coordinaten kunnen anderen de schat ontdekken. TEROSS is zelf een actief geocacher en organiseert het geocachen als activiteit, workshop en cursus. Kijk voor meer informatie bij CURSUSSEN / GEOCACHING.

Alle GPS activiteiten zijn maatwerk, evenementen volgens uw wensen en onze mogelijkheden. Indien u aan ons de wensen bekend maakt, ontvangt u geheel vrijblijvend een voorstel met daarin de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Wij wensen u veel kijk plezier, en zijn u natuurlijk graag een keer van dienst.

TEROSS
Hans Terwindt EMa 1 januari 2019
proef

TEROSS EVENTS