TEROSS EVENTS
DE VOS: In fabels en verhalen wordt de vos steevast afgeschilderd als slim en sluw. Hij maakt gebruik van de zwakheden van anderen om ze te bedriegen en te misleiden en heeft daar over het algemeen veel succes mee. Ondanks dit beeld komt de vos meestal sympathiek over. Hij wekt bewondering door zijn slimheid, en is meestal vrolijk en zorgeloos. Enkele voorbeelden hiervan zijn de fabels van Aisopos en de verhalen over de Reynaart de Vos..

De Vos draait om een spel, waarbij verschillende kandidaten moeten samenwerken om geld voor de pot te verdienen. Een van de kandidaten is echter de Vos, degene die het spel in het geheim saboteert. TEROSS kent meerdere varianten van DE VOS. Grote verschil is de optie van wel of geen afvallers. DE VOS is bij TEROSS over het algemeen een denk EN doe activiteit, waarbij veel buitenactiviteiten horen. Er is een ruime keuze uit spelonderdelen en locatie mogelijkheden. Naast originele spelopdrachten uit een bekende TV serie komen ook vele TEROSS activiteiten in aanmerking om te worden ingezet.

Voor een goed DE VOS programma zijn meerdere opdrachten nodig. Bij TEROSS kunt u kiezen tussen de 2 en 10 uur. Maakt u gebruik van een groepaccomodatie dan kan het programma meerdere dagdelen bevatten. Neem voor prijsindicatie en uitvoering contact met ons op.
proef