TEROSS EVENTS
TEROSS: Het organiseren van auto(puzzel) ritten en auto(sport) activiteiten is een van de hoofdactiviteiten van TEROSS. TEROSS was in het verleden zowel actief als organisator en beoefenaar. Met deze know-how worden de TEROSS auto activiteiten georganiseerd. Onze fotopuzzelrit is hierin uniek, en vind aftrek in het geheel Nederland. U kunt bij ons terecht voor de navolgende auto(sport)activiteiten:

--Aanhangertraining
--Antisliptraining op locatie
--Bol-Pijl ritten
--Caravantraining
--Fotozoekritten
--GPS ritten
--Kaartleesritten
--Kaartleescursus
--Orientatieritten
--Puzzelritten
--Strippenkaart

Aanhanger- /Caravantraining:

TEROSS HS

In de praktijk blijkt nogal eens dat bestuurders van een combinatie, personenauto / caravan of / aanhangwagen te weinig ervaring hebben. Rechtdoor rijden is over het algemeen geen probleem. Maar als het op bochten en achteruitrijden aankomt, is het een ander verhaal. Voor sommige combinaties is het toegestaan om ook met een rijbewijs B een aanhanger te trekken. Veel mensen vinden het echter lastig om te bepalen wanneer nu wel het met welke combinatie met aanhangwagen, caravan of trailer ze nu wel of niet in het bezit moeten zijn van het E achter B. Beantwoordt onderstaande vragen en u weet of het B rijbewijs volstaat of dat u toch in het bezit dient te zijn van uw BE rijbewijs.

VRAAG 1
Weegt de aanhangwagen inclusief, het laadvermogen meer dan 750 kg?
Ja zie vraag 2
Nee Rijbewijs B volstaat.

VRAAG 2
Weegt de aanhangwagen inclusief. het laadvermogen meer dan het trekkend voertuig?
Ja Voor deze combinatie heeft u uw BE rijbewijs nodig
Nee Zie vraag 3.

VRAAG 3
Weegt de totale combinatie meer dan 3500 kg?
Ja Voor deze combinatie heeft u uw BE rijbewijs nodig
Nee Rijbewijs B volstaat.

Bij een TEROSS aanhangertraining en caravantraining leert u de theoretische achtergronden en praktische vaardigheden van het rijden. De activiteit wordt gegeven op nader te bepalen locaties in Nederland en is geschikt voor iedereen in het bezit van een geldig rijbewijs voor de combinatie.

Antisliptraining:

TEROSS HS

In samenwerking met IC geeft TEROSS antisliptrainingen op locatie. Met de mobiele slipbaan van IC pakt u groots uit bij u voor de deur. Een publiekstrekker die geschikt is voor allerlei gelegenheden: Een ideaal evenement als u zelf over een mooie locatie beschikt. Shows, gecontroleerde 180 - of 360 graden slips, basis slip en antisliptechnieken. TEROSS en IC breiden uw locatie eventueel uit met een springkussen of een geavanceerd geluidssysteem. Eventueel in combinatie met een verkeerspuzzelrit. Hoe werkt de mobiele slipbaan? Dat komen wij u graag persoonlijk vertellen. Wij checken dan meteen of uw locatie geschikt is. Denk ook eens aan een combinatiepakket met bijvoorbeeld karten, een kantelsimulator of racesimulator. De prijs van programmas op locatie is op aanvraag.

Bol-Pijl ritten:

TEROSS HS

Fotozoekritten:

TEROSS HS

GPS ritten:

TEROSS HS

Kaartleesritten:

TEROSS HS

Kaartleescursus:

TEROSS HS

Orientatieritten:

TEROSS HS

Puzzelritten:

TEROSS HS

Strippenkaart:

TEROSS HS

proef